Shop hier uw GezondeDogSnacks

Natuurlijke hondensnacks zijn geschikt voor iedere hond. Deze gezonde snacks bevatten geen toevoegingen en bestaan uit 1 eiwitbron (hypoallergeen) hier door zijn ze uitermate geschikt voor honden met een allergie. Uw hond geniet volop van puur natuurlijke kauwsnacks. Gedroogd en verder niks!

Of bekijk alle gedroogde hondensnacks

Gedroogde hondensnacks zijn perfect als beloning tijdens de hondentraining te gebruiken. Honden houden van natuurlijke hondensnacks en herkennen ze direct als natuurlijk voedsel. De onweerstaanbaar lekkere én natuurlijke hondensnacks zijn een feest voor elke hond! Bestel uw hondensnacks online in onze webshop en profiteer van gratis verzending vanaf 65 euro!

Gezonde tussendoortjes voor honden groot en klein

Wat zijn gezonde hondensnacks? Volgens ons zijn dit snacks zoals de natuur ze bedoeld heeft. Gezonde snacks bevatten daarom geen toevoegingen. Ze komen volledig overeen met natuurlijk voedsel. Exact zoals de hond deze vroeger zelf verzamelde tijdens de jacht. Vers vlees wordt gedroogd en tot snack verwerkt. Zonder het toevoegen van conserveringsmiddelen of geur- en smaakstoffen.

Geef kauwsnacks zodat uw hond zijn energie kwijt kan door er heerlijk in te bijten. Dit is belangrijk voor zijn natuurlijke kauwbehoefte. Een gezonde hondensnack kan ook altijd als tussendoortje, het is immers gezond. De beste snack is een gezonde hondensnack!

Hypoallergene hondensnacks

Hypoallergene hondensnacks verkleinen de kans op een allergische reactie omdat ze slechts uit 1 eiwitbron bestaan. Deze snacks zijn perfect voor honden die allergisch reageren op eiwitten die veel gebruikt worden in hondenvoer. Zo zijn er honden die bijvoorbeeld niet tegen granen, rund of kip kunnen. Hun lichaam reageert daar heftig op met klachten als diarree, huidproblemen, slechte vacht en andere ellende.

Omdat natuurlijke hondensnacks geen enkele toevoeging bevatten en gemaakt zijn van 1 diersoort (eiwitbron) is er altijd een hondensnack te vinden waar uw hond van gaat genieten zonder allergische reactie. Natuurlijke hondensnacks passen perfect binnen het KVV of BARF dieet voor uw hond.

Vers gedroogde snacks en kauwsnacks

Onze producten zijn gedroogd. Hierdoor hebben ze geen nare geur. Ook zijn onze gedroogde hondensnacks hygiënisch verpakt in milieusparende verpakking. U zet het uw hond voor en u ziet het meteen aan zijn gedrag, hij geniet met iedere hap. Hij ervaart in alles zijn natuurlijke prooi en is ook tijdens het eten van de gedroogde snacks weer echt de hond zoals een gelukkige hond zich kan voelen. Wees niet bang dat de hond door het gebruik van onze gedroogde hondensnacks zal gaan jagen, hij heeft immers de volledige voldoening gevonden in zijn vertrouwde etensbak.

Graanvrije hondensnacks met herkenbare voedselstructuur

Gemaakt van 100% vlees en dus graan- en glutenvrij. Een huishond leeft een beetje onnatuurlijk. De hond is eigenlijk een vleeseter. Een jager die in groepsverband jaagt en leeft. Voer de hond dus bij voorkeur met natuurlijk voedsel dat er uitziet als een natuurlijke prooi. De maaltijd is een hoogtepunt in het hondenleven. Kleine hapjes vlees gedurende de dag komen overeen met het natuurlijk aanbod. 

Onze natuurlijke hondensnacks bestaan uit gedroogde dierrestanten waarin de hond  zijn prooi kan herkennen. In de geur, de beet en vooral het gevoel. Dat maakt dat de hond zijn eten veel natuurlijker ervaart dan onherkenbare brokjes. En omdat de belangrijkste activiteit van de hond de jacht is, beleeft de hond met onze hondensnacks die natuurlijke ervaring optimaal, iedere maaltijd opnieuw.  Dat draagt bij aan het geluk van uw hond. En dat wil toch iedereen?

Geen chemische toevoegingen zoals geur- of smaakstoffen

Onze natuurlijke hondensnacks bestaan uit vers vlees of vis dat is gedroogd in optimale omstandigheden. Er zijn geen toevoegingen als conserverings, smaak- en geurstoffen waar honden allergieën voor kunnen ontwikkelen. Heeft uw hond huidklachten, nier- of darmklachten waar maar geen oorzaak voor kan worden gevonden, probeer dan eens onze natuurlijke, gedroogde hondensnacks. We hebben producten voor grote honden en een speciaal assortiment voor kleine honden en alles daar tussen in.

Hondensnacks zijn geen volledige diervoeding, maar een gezonde snack als beloning of tussendoortje voor uw hond. Laat uw hond genieten met de heerlijke natuurlijke hondensnacks van GezondeDogSnacks.