Wintertijd…

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Tips

Wintertijd… 

En dan ineens lopen we uit de maat… 

De tijd is zaterdagnacht verzet naar wintertijd achteruit dus.  Wat eerst op rolletjes liep raakt nu ernstig uit het lood, je hond weet niet wat wintertijd is. Wat ze (ik heb er 2) wel weten is dat je de hele dag achterloopt en dan ook gelijk een uur!!!

Het begint al met opstaan, ze liggen al een uur wakker met rommelende buik! Oren gespitst waar blijft ze! En 1x kan nog wel, maar dit is nu al elke dag! Het is nu vrijdag en we zijn nog steeds niet gewend. Kregen ze eerst om 6 uur eten! En uiteraard beginnen ze al wat te dralen dan om 5 uur!!!Nu krijgen ze ook om 6 uur eten maar beginnen nog steeds om die ouwe 5 uur te dralen! Wat inhoudt dat alles 2 uur duurt! Phoehphoeh!

Zelf heb ik heel de dag zo’n opgeruimd gevoel dat het nog steeds zo vroeg is. Met koffietijd vooral… drink je normaal om 3 uur een bakje begint je lijf nu om 2 uur te rinkelen…oehoe we doen koffie! Onderweg naar het bos roep ik opgetogen we zijn toch lekker op tijd!! Hun zitten al een uur langer met dichtgeknepen ogen op hun poep! Ze staan een soort van aan! Heel de dag. Steeds maar aan moeten geven he! Hallo vrouwtje (ik) wat is er aan de hand… je vergeet de hele dag alles! Op tijd te geven. Wat lastig is dat ik elk jaar weer vergeet hoe lang ze dit nog gaan volhouden?! Na bijna een week 

Na bijna een week heel de dag beschuldigend aangekeken worden door Teun en Kees, verlang ik weer naar de klok verzetten in het voorjaar. Dan ben ik ineens op een zondagochtend het meest spontane! Verrassende! En flexibelste vrouwtje(ik) wat er is! Ineens krijgen ze dan alles een uur te vroeg! De vreugde die er dan vrijkomt in de eerste week is superleuk en één groot feest! Ze vinden me dan echt! Leuk haha en voel ik me dan ook het Tofste vrouwtje van allemaal.

Voor jullie ook sterkte.

Mel van Asch